Utisci sa PEAT seansi

by Iskustva klijenata

2017-11-29" Ja vjerujem da se pravi učitelj pojavljuje onda kada smo spremni za učenje. Baš kad sam se zadesila u teskobnoj situaciji i pokušavala da je sama riješim i osvjestim pojavila se moja Magdalena sasvim slučajno. U mom životu u poslijednje vrijeme svjedočim velikim promjenama i dešava se da zaglavim, da osvjestim da se one ponavljaju. I tako nastane klackalica. I upravo tada mi je PEAT olakšao da shvatim da živimo u svijetu suprotnosti, dualnosti, polariteta i da problemi nastaju jer se opiremo, a da nismo svjesni pravog razloga koji je uzrok patnje. Uzroci su potisnute emocije koje su u nama u doba malog djeteta ostale zarobljene i neprihvaćene.

PEAT metoda mi je pomogla da osvjestim konkretne emocije koje su u se zaglavile u podsvijesti, a sam proces je protekao kao razgovor sa najboljom prijateljicom, lagano i olakšavajuce sa suzama, osećaj koji se ne moze prepricati. Od srca sam zahvalna. "


Amela S. (Oslo)

" Osjećala sam se kao da razgovaram sa prijateljicom koja me jako dobro poznaje i koja vidi širu sliku i pomno sluša i ulazi u srž mog problema. Osjećala sam veliko olakšanje nakon seanse, a iskreno mnogo mi je značilo koliko se i Magdalena unela u sve to. Dakle, na jednoj strani se osjeti koliko je njena energija iznad moje i kako otvara puteve mojoj energiji da se upozna sa nekim stvarima, a na drugoj strani i Magdalena je čovjek koji je sve to prošao i sada želi pomoći drugima da pomognu sebi. Nema osjećaja moći ili nemoći. Ovo pišem jer svi često izbjegavamo priznati da možemo naučiti nešto više od onog ko je pomogao sebi , koji je došao do svoje željene realnosti, nego stagniramo u svojim mislila umjesto da ih čistimo.
Poslije Magdaleninog i mog razgovora , osim oslobođenije duše, ovo mi je bilo u glavi :

Da kada zaronimo u neke situacije, treba da se odmaknemo korak od njih i sagledamo situaciju kao neko drugi, da stanemo iznad svojih misli i posmatramo ih i da se ne moramo poistovjećivati sa njima.  Reći: Osjećam tugu, ali ja nisam ta tuga . Nisam tužna osoba , samo je to moj osjecaj u ovom trenutku
Meni je 19 godina i nisam mogla da vjerujem koliko imam programa i pogrešnih uvjerenja koja mi ne služe i drago mi je što mi je neko, bar malo protrljao oči i pogled na svijet i nadam se da ćemo se družiti i u budućnosti, jer sve na čemu smo radile ostvarilo se u tom obliku ili još boljem,meni kao lekcija da naučim više.
Tokom razgovora osjetila sam nesebičnost i bezuvjetno davanje znanja. Hvala na svemu , učiteljice! "

Lejla S. (Sarajevo)

" Individualni rad sa Magdalenom me zadivio jer u njega unosi cijelu sebe a njena ogromna vjera u ono što radi prosto mora da donese rezultate klijentu, jer vjera terapeuta u sebe, u ljubav i kreaciju mnogo utiče na uspjeh ovakve vrste tretmana. Kad upoznate Magdalenu, to je znak da je došlo vrijeme da počnete vjerovati u sebe i u druge, a to će vam promijeniti život! "

Bojana B. (Banja Luka)

" Pre početka seanse, osećao sam neki mir. Kao da pričam s nekim koga oduvek znam, iako se nismo poznavali. sve je počelo smehom, i neformalnim razgovorom. Kako je razgovor odmicao, počeli smo da ulazimo dublje u priču. U meni su se probudila svakojaka osećanja, za koja nisam mogao ni da naslutim da postoje. Pojavili su se strahovi a i tuga koja je odavno bila zatvorena, i čekala da se oslobodi. Osvestili smo mnoge programe, koji su kočili moj daljni rast. Naučio sam kako da prihvatim svoje slabosti i pretočim ih u snagu. A onda sam osetio neku lakoću i slobodu. Sav emocijalni teret koji sam do tad nosio, prosto je nestao. Završila se seansa. Nastupio je osećaj blaženstva, i neizmerne radosti. Sutradan dok sam slušao muziku, tekle su mi suze. Otvorio se neki kanal, i pustio sve ono što mi više nije služilo. Svako ko oseća da ga nešto tišti, da se oseća zaglavljeno, da ne vidi izlaz iz neke nepoželjne situacije, od srca preporučujem PEAT seansu s Magdalenom. Beskrajno sam zahvalan Univerzumu što me spojio s takvom dušom. Od kad sam je upoznao, svaki životni izazov prevazilazim lakše. Hvala, hvala, hvala..."

Slobodan S. (Malta)

" PEAT seansu sa Magdalenom Veljkovic sam uradio pet puta. Ono što mogu da kažem o samoj seansi je da je kod mene već kod prvog puta dala rezultate.Osetio sam se malo uznemireno ali takodje i smireno.Pošto svaki čovek ima svoj lični kod moj je bio uznemirenost i smirenost.Kako su seanse odmicale moj emotivni naboj je opadao i postajao sam sve smireniji i stabilniji. Nakon pete seanse moja percepcija gledanja stvari se totalno promenila i mogu slobodno da kažem da sam promenio dosta toga u životu nakon rada sa Magdalenom na cemu sam joj puno zahvalan. "

Stefan M. (Beograd)

" Fenomenalno potpuno novo iskustvu, novi korak ka upoznavanju sebe i rada na sebi. Pogled na zivot se menja i svet postaje potpuno novo fenomenalno mesto. Sve preporuke. "

Jelena P. (Niš)

" Dugo vremena sam živela u ubedjenju da moram biti stabilna i jaka pred spoljnim svetom. To je ogroman teret. Podvrgla sam se PEAT tehnici, ali sam obećala sebi da neću ništa reći Magdaleni i taj deo je najsmešniji. Rekla sam joj sve, čak i stvari koje su mene iznenadile. Nisam znala da sam neke stvari sakrila od sebe same.

Bio je veoma bolan proces priznanja i prihvatanja sebe... Krenula je lavina reči, jecaja i suza i bilo me je sramota, bila sam ogoljena. U tom trenutku nisam znala da se otvaraju nova vrata. Vrata slobode! Jeeej, ja plačem kada mi je teško i ljutim se kada mi nije pravo i smejem se kada sam srećna! Zamislite, ja javno iznosim!!! Hej, bre Svete, pa to sam ja u svim nijansama!!! Tako je dobro biti golišav!

Magdalena je došla u moj život taman kada je trebalo, ona je svetlost, beskrajna ljubav, večita tolerancija, ona je prijatelj!!! Ma gde bila, ostajem ti uvek zahvalna što si me otvorila! "

Snežana I. (Novi Sad)

" Ono sto osjecam i mislim ne može stat u jednom postu. Za početak mogu samo reći da sam zahvalnija i sretnija od kad radim Magdalenom. Došla si mi u savrsenom trenutku, ono kad mi je bilo najprotebnije, prvo sa couchingom pa onda sa predinom PEAT metodom koja me ooooduuusevila. Iskreno na početku sam bila malo skeptična ali sam brzo promijenila mišljenje. Od mojih negativnih misli, panika i strahova, problema u odnosima, nezadovoljstvu i nevoljenju sebe .Nakon rada sa Magdalenom dosta se toga promijenilo, prezadovoljna sam sa sobom ,radim posao koji obozavam, bolja sam u odnosima, zračim kao nikad do sad i što je najvaznije obozavam sebe. Još treba radit i radit cemo. Hvala ti na sveeemu, hvala ti što si mi pomogla da gledam svijet drugačije, hvala ti što si bila uz mene kad mi je bilo najpotrebnije, hvala šta si me trpila jer sam bila nekad naporna, hvala ti na svakom savijetu, hvala ti što si mi promijenila zivot. Ne mogu sve sročit tu. Volim te do neba i nazad, jedva cekam jos rada. "

Sanja B. (Hvar)

" Ako zamislimo Peat i Magdalenin rad kao jedan od proizvoda, to bi bio super, jedinstveni usisivac za dubinsko uklanjanje mrlja, u ovom slučaju podsvesnih, najcesce destruktivnih uverenja. "

Ilija A. (Novi Sad)

" Prije susreta sa Magdalenom nisam znao sta je PEAT, zvucalo mi je zanimljivo i mistično, znao sam da je to još jedna nova tehnika za rad na sebi koju moram isprobati. Odmah nakon prvog susreta ostao sam fasciniran koliko ovom tehnikom ulazim duboko u sebe, grebem po prošlosti i menjam stvarnost. Sve to uz sigurno vođstvo Magdalene koja je meni pomogla da razrešim neka davno stečena uverenja, da rešim svoje najveće strahove i da se otvorim za nova iskustva. Meni je najvise PEAT pomogao u polju ljubavi gde sam shvatio da neka uverenja ne moramo čak niti steći, njih možemo nositi i iz prethodnih života, nakon nekoliko meseci sve se u mom životu promenilo. "

Strahinja P. (Beograd)

" PEAT seansa je za mene bila istinski isceljujuće iskustvo. Nikada ranije nisam probala nešto slično, te mi je bilo interesantno i izazovno da se prepustim ovom putovanju kroz dušu. Trebalo nam je malo vremena da uopšte identifikujemo pravu teskobu koja se krila iza vela svakodnevnih "stresova", koji su mi okupirali većinu vremena, ali ne i suštinu vremena - zapravo me je mučilo nešto sasvim drugo. Magdalenai mi je pomogla da to otkrijem i iscelim i beskrajno sam joj zahvalna na tome. Sve u svemu - topla preporuka za sve otvorene ljude koji žele da rade na sebi. "

Katarina Ž.  (Beograd)


Da li PEAT tehnika boli?

by Magdalena Veljković

2017-12-12Osciliranje Ega izmedju suprotnosti jeste reaktivno ponašanje, stoga, mada prolazi kroz ekstreme, Ego ne može dosegnuti istinsko smirenje.

U ovom tekstu želim da vas informišem o neželjenim uticajima, efektima PEAT procesa.

Da li on boli, kako i zašto proživljavate teške momente

Pitalo me je par ljudi koji se iteresovalo za seansu da li PEAT tehnika boli, da li će process biti težak i naporan. Pa evo da vam dam odgovor.

Ne boli sama seansa već ono što je u nama neosvešćeno. Zarobljeno. Samo što tokom procesa ne boli da bi se taj bol nastavio već prestao. Da bi se prihvatio i oslobodio.

Kada nas zub boli to znači da nešto nije u redu, da mu se nešto dešava. Ako prosto ignorišete i pustite verujući da će vremenom bol prestati, neće. Biće sve bolnije i gore. Kada vas zub boli idete da se popravi da bi mogao da vam koristi a ne šteti. Idete jer znate da je to ispravo.

Kada je u pitanju emotivna bol jako smo skloni bežanju. Želimo da ne proživljavamo odrdjene osećaje jer smo zbog njih tužni i slavi, ne uvidjajući tajnu snagu koja iza njih leži.

Kada nas nešto boli to znači da je nešto spremno da se oslobodi i da vam omogući da postanete bolji, snesniji i jači. Ali kroz taj process ne može proći niko do vi, jer nije toliko bitno šta će to razrešenje doneti nego šta ćete kroz to postati.

Tako da mogu vam reći da će bolete, ali samo ono što je već unutra ništa drugo. Zašto ne biste oslobodili tugu, bes, mržnju, zameranja, nemoć i beizlaznost. Kada to pustite sve može postati samo lakše. Dobra strana je što kroz process idete uz sigurno vodjstvo gde ćete svaki osećaj proživeti najviše minut i odmah preći na onaj koji sledeći nadolazi. PEAT tehnika vam pomaže da oslobodite sve što je zaboravljeno, gurnuto pod tepih ostalo u vama i kroz neželjenu realnost ukazuje da želi biti rešeno.

Bol je samo prvi znak da se neki process pokrenuo jer je neki unutrašnji program detektovan. PEAT seansa se uvek radi kada je intezitet jak zato što smo tada najspremniji da to i pustimo.

I znajte, čim nešto boli to znači da se neistina detektovala a uslovljenost Ega da je to istina navodi vas da se tako osećate. Što je bol veća znajte veća je i udaljenost od istine.

Kroz proces se oslobadjamo vela obmane i dozvoljavamo sebi da konačno vidimo stvari kakve jesu. Rasterećeni od boli i svesni istine.


Evo kako izgleda seansa dubokog PEAT-a

by Magdalena Veljković

2017-12-12Verujem da vas zanima kako seansa izgleda, zato ću vam ukratko približiti mada jedino možete zaista znati kada osetite. Koliko god bi neko slepom čoveku objasnio zelenu boju, kada bi progledao on ne bi znao da je prepozna, koliko god da ste mu je detaljno objasnili. Zato ću pokušati da vam približim tehnički deo seanse, to je ono što mogu.

Pre početka uvek definišemo temu na kojoj želite da radimo, odnosno šta je ono što vas muči i želite da rešite. Problem je samo posledica zato želimo da imamo početnu tačku odakle će krenuti proces dolaska do uzroka.

Tema se definisala kada smo iskazali kako se osećamo povodom tog problema

Npr: Bespomoćno zbog zaglavljenosti u životu

Odatle kreće proces otkrivanja dualnosti kroz dodir četiri tačke i prihvatanja tog osećaja.

Te četiri tačke stimulišu odredjene tačke koje se nalaze na preseku odredjenih meridijana. Tačka duše ili grudna tačka je tačka timusa, to je početna tačka i tačka kojoj se vraćamo prilikom otkrivanja svakog novog naboja u vidu osećaja.

Prva tačka je koren nosa i početak obrve, druga je odmah pored kraja oka ka slepoočnici a treća tačka je ispod oka, gde je početak jagodične kosti. Dodirom tih tačaka mi se fokusiramo, usresredjujemo i stimulišemo te osećaje da se iskažu i oslobode.

Vodjeni procesom sloj po sloj osećaji spadaju, nataloženi teret se oslobadja, sve dok ne dodjemo do suprotnosti u osećajima.

Npr osećali ste se tužno, a odmah posle srećno

Tada znamo da smo došli do jednog od polariteta. Taj polaritet je osnovni i izvorni jedino ako posle integrisanja osećaja osećamo mir i problem koji je bio pre seasne više to ne predstavlja. Ako se javi neki osećaj posle integrisana tog polarteta to znači da ima dublji, skriveniji pa polariteta koji nastavljamo da otkrivamo.

Kada integrišemo osnovne polaritete mi znamo gde smo grešili, šta treba da nastavimo a šta da prestanemo da radimo. Znamo zbog čega nam se to desilo, šta nas je kočilo.

I što je najbitnije znamo da može drugačije nego što je bilo do sad. Po prvi put shvatamo sebe i jasna su nam naša iskustva i reakcije. Osećamo da nismo osudjeni na takva iskustvo i znamo da smo imali iskrivljenu sliku sebe, drugih i čitave situacije.

Posle integrisanja osećaja i doživljanja sjedinjenja nespojivog“ u Jednoti, osećate se sebi bliže, jasnije, rasterećenije, smireno i staloženo. Imate osećaj kao da ste se probudili iz jednog sna i sada sve vidite jasnije. I mehanizme koji su vas zaglavili u tim iskustvima i kako ste pogrešno usvajali odredjene lekcije. Prosto osvestili ste svoje nesvesno i osećate se slobodno.

Slobodno da živite drugačije, lepše, bolje znajući da to može i da vi to zaslužujete.

Naravno da ova metoda putem jedne seanse neće rešiti sve vaše probleme jer nisu ti problemi ni nastali za dva sata, ali ćete konačno imati osećaj da konce svog života vraćate u svoje ruke. Zar to nije nešto najdivnije?

Meni je PEAT tehnika promenila život, o svojim iskustvima i promenama ću vam ubuduće pisati na blogu, a OVDE su utisci ljudi koji su kroz proces PEATa prošli sa mnom.


Šta je PEAT tehnika?

by Magdalena Veljković

2017-12-12”Put do obnavljanja Jednosti sa kosmosom je poništenje dualnosti, dvojstva i uklanjanje polariteta, ne samo na misaonom nivou već i u unutrašnjem, duševnom životu

Ni Hua Čing

Da li se nekad, ili često, osećate kao da nemate kontrolu nad sobom? Kao da neko preuzme kormilo i vi više nemate snagu da pokrenete kretanje u drugom smeru. Kao da je to nešto jače od vas, pa se zbog toga i prepuštate a posle preispitujete zašto ste se tako poneli.

To je zbog dulanosti unutar nas koji su povezani sa raznim programima odbrane, mehanizmima preživljavanja i uslovljenostima Uma. Te dualnosti imaju kontrolu nad vama dok ih ne osvestite, tada se vraćate sebi i prestajete da budete rob svojih navika i izbora.

PEAT je metoda koja vam pomaže da probudite tu svesnost. Da uvidite koje podeli i rascepi izazivaju te naboje i teskobe unutar vas. Vodjeni kroz proces oslobadjate nataložene osećaje koji vas uslovljavaju da se konstantno isto ponašate i samim tim doživljavate slična iskustva iznova i iznova.

Skraćenica je od Primordijalne Energije Aktivacije i Transcedencije, jer aktivira i transformiše i neutrališe polarite. Pri prvoj seansi dolazi se do Primarnih ličnih kodova, koji utiču i blokiraju nas na skoro svim aspektima života.

Osnivač metode Živorad Mihajlović Slavinski kaže: „ Vi ne možete rešiti fundamentalne probleme svog života dok ne integrišete svoje Lične kodove.

Ujediniti svoje suprotnosti znači osloboditi sebe od osudjivanja, ograničavanja i blokiranja. Sjediniti se sa sobom može samo onaj koji se oslobodio svojih dualnosti, onaj koji je prihvatio sebe. Celoga sebe, u potpunosti. Tada možemo rasti, razvijati se i realizovati. Dokle god sputavamo i stojimo sebi na put, imaćemo osećaj da smo zaglavljeni u životu i da nemamo izbora.

”Svaki je čovek podložan prijatnim i neprijatnim iskustvima – zadovoljstvu i bolu, uspehu i neuspehu, dobru i zlu, bogatstvu i siromaštvu, moći i nemoći, časti i beščašću, dobitku i gubitku, ispunjenu i frustraciji. Svaka od ovih suprotnosti izaziva adekvatan odgovor u osećaju ili aktivnosti. Ljudski duh pokreću ove suprotnosti i on konstantno gubi ravnotežu i stalno pokušava da je povrati, dok se suočava sa promenama u sredini. “

Meher Baba

Svako od nas je sačinjen od dualnosti jer u smo u takvom svetu rodjeni, vaspitani i odrasli ali to ne znači da njima treba da budemo vodjeni i da oni treba da oblikuju naš život. Jer nije njihova uloga da nas kontrolišu već da nas podstaknu da se spoznamo. Da ih prevazidjemo, da se razvijemo u ono zbog čega su nam i dodeljeni.

Nismo došli na ovaj svet zato što je idealan već zato što je dualan, kroz te suprotnosti mi spoznajemo ko smo.

Ako ste osetili da želite više da saznate o sebi možete ostvariti sa mnom uvodnu besplatni razgovor pa i da započnete proces oslobadjanja od unutrašnjih dualnosti. Ja sam tu, čekam vas kao i vaše više biće koje vas podržava tokom celog vašeg puta. Samo osetite.

Iskustva sa PEAT seansi možete pročitati OVDE.


Svadja ili Rasprava -

by

2018-12-22