Utisci sa radonice

by Učesnici radionice

2017-10-29”Meni je radionica pomogla iako sam mislila da nemam uvida apropos nekih planova koje imam, da ih zapravo imam i da je toliko toga bilo skriveno. Tako da sam uvidela to nešto i sada ću se toga oslobadjati. Pored oslobadjanja od otvaranja pred nepoznatim ljudima radionica mi je donela i uvid u neke skrivene strahove. I zahvalna sam Magdaleni što je organizovala i kroz svoja iskustva pomogla da spoznamo neke svoje stvari. Hvala ti na tome.”
Bojana R.


” Meni je radionica pomogla da ono što sam zakopala duboko u sebi izbacim u prvi plan, na površinu i na pravi način rešim to. Magdalena to radi fantastično na jedan divan i suptilan način, nenametljiv a opet vas natera da izbacite na površinu ono što možda niste ni znali da imate u sebi. ”
Dragana K.


”Mene je ova radionica jako usrećila, prezahvalna sam, hvala ti Magdalena. Donela mi je dosta toga pozitivnog, prvo me je stavila u situaciju da treba i moram mnogo više da razmišljam o sebi i svom životu i zato hvala. ”
Mirjana P.


” Ja sam shvatila neka svoja ograničenja, na kojima ću da poradim i da ih otpustim i onda znam da ću biti bolja verzija sebe. Hvala ti Magdalena puno na tome. “
Sandra B.


” Prolazeći kroz ovu radionicu uvideo sam neka svoja ograničega i verovanja koja sam imao, i dosta mi je pomogla da osvestim neke stvari i prevazidjem neke iluzije Ega koje su me na neki način kočile i usmeravale u nekom pogrešnom smeru. A ova radionica mi je pomogla da to osvestim, hvala ti.“
Slobodan S.


” Ja sam na radionicu došla sa dečkom i bilo nam je sjajno jer toliko nam je pomogla Magdalena i cela energija na radionici da neke naše strahove i neke stvari u našem odnosu koje su trebale da se reše i da izadju stvari koje su trebale da izadju. Prosto dala nam je hrabrosti da o tome pričamo i da nas podstakne da rešavamo, da više razgovaramo medjusobno. Naš slučaj je sprecifičan jer nas je dvoje u pitanju, ali jako nam je pomoglo jer je cela priča bila fenomenalna za nas. Tako da hvala ti. “
” Ovo je prva radionica na kojoj ja prisustvujem i vrlo je lepo znati da u putu promene nismo sami i da ima još ljudi koji rade na istim stvarima na kojima radimo i mi sami, gde isto tako postoje i osobe koje će nam pomoći na tom našem putu. Radionica je jako lepo iskustvo koje sa malo naše volje može doprineti mnogo stvari da se promeni i da se poboljša u našem životu.“
Bojana P.


” Meni je ova radionica bila predivna, energija na radionici je bila predivna i hvala svima. Magda je neko ko predivno radi meditacije i niko do sada nije imao prilike da vidi kako to Magda radi, isceljujuće deluju meditacije. Ova radionica nam pomaže da se mi oprostimo sa našim izgovorima. Zato što ona kroz svoj primer i razna pitanja može da dopre do nas, ustvari da nam pomogne da osvestimo šta nismo da bi sa lakoćom mogli da se oslobodimo toga. Hvala Magda.“
Zorica B.


” Želim da se zahvalim Magdaleni što me je podržala tokom ovog razvaja, kao i svim učesnicima. Nemam dovoljno adekvatne reči tako da mogu da kažem samo hvala, hvala hvala. “
Sandra R.


Utisci sa RADionice "Plamen ljubavi" i "Susret sa Sobom"

by Utisci učesnika

2017-11-20Ovo su utisci učesnika dvodnevne RADionice održane 11.11. i 12.11. u Novom Sadu. Evo šta su odgovorili na pitanja šta je radionica probudila u njima kao i šta im je najviše značilo:

*Ova radionica je probudila u meni:

- spoznaju odakle  dolaze neka uverenja,

- emocije koje sam mislila da su iza mene

- želju da više i više osveštavam delove sebe i da prihvatim i one koji mi se možda ne svidjaju

- poverenje da će sve biti onako kako je najbolje za mene.

Najviše mi je značilo što si toliko svojih iskustva podelila sa nama, jer sam se u nekima i sama prepoznala, što prepoznajem iskrenost, ljubav, dobronamernost i želju da pomogneš. Značilo mi je što sam dozvolila sebi da neke od stega spadnu i da pustim emocije i suze da isteku jer je to dovelo do velikog olakšanja i na neki način ispoljavanja ranjivosti od koje sam se ogradjivala.
Želim ti puno puno polaznika i čitavu zajednicu oko onoga što radiš.

*Ova radionica je probudila u meni razna osećanja, različite emocije. Od tuge i plača do sreće i smeha. 
Značilo mi je da čujem dosta poučnih stvari, da bih znala kako da reagujem na situacije koje me čekaju u životu, da ispravim ono gde grešim. Najviše mi je značilo pisanje pisama, neverovatne emocije i osećaj olakšanja.

*Ova radionica je probudila u meni ljubav, radost, uspeh. Svesnost u čemu sam najbolja. Značilo mi je što sam osvestila sebe i odnos sa sobom. Kao i odnos sa ljudima koji me okružuju. Osvestilo mi je na čemu dalje da radim.

*Ova radionica je probudila slobodu da otkrivam sebe i svoje uloge, da ih u budućnosti prepoznam i prihvatim iako one nisu ja. Osvestila sam da treba da radim na samopouzdanju, da se ne plašim da budem najbolje verzija sebe. Probudila je u meni i osećaj da je sve u životu baš onako kako treba da bude. Kao i da su naše mane ustvari naši učitelji koji nam pomažu na tom putu. Značilo mi je otkriće da mogu da biram kome želim da se otvorim bez straha da ću biti povredjena i ostavljena. Odluke koje donosimo su one koje su uvek ispravne za mene. I ne treba da se plašim greške jer su one prirodan deo procesa.
Radionica mi je donela duboka razmišljanja i suočavanja sa nekim osobinama, ideje kako biti bolji prema sebi! Shvatila sam da su i mane i vrline tu sa razlogom, da nas nečemu nauče. Najviše mi je značilo što sam shvatila, kroz pisma, mnogo... Oprostila onome ko me je povredio. Konačno sam ga shvatila!!!

*Ova radionica je probudila u meni svest o zahvalnosti koju imam za svoje roditelje, sebe i ljude oko mene svi su oni doprineli da stignem dovde!!! Hvala Magdalena.

*Ova radionica mi je donela istinski osećaj koliko mi je zaista potrebno da se u nekim momentima okrenem sebi i da na sebi radim. Donela mi je svest o tome koliko sam sama sebi potrebna. Značilo mi je to što sam kroz ovaj proces prestala da osećam krivicu što želim da se bavim, konačno, onim što osećam i šta želim.

*Ova radionica je probudila u meni sve ono što sam imala, lepo, božanstveno, ženstveno, a što je bilo učaureno. Značila mi je tokom procesatvoja dobra energija, pogled blag... Strpljivost, razumevanje...

*Ova radionica je probudila u meni neku novu mene. Koja više i bolje razume sebe. Onu koja je ostavila i dalje će da ostavlja/rešava prošlost, kao i sve ono što mi više ne služi. Onu koja je osvestila koje me osobine
blokiraju da budem u još dubljem skladu sa sobom. Najviše mi je značilo što je toliko bilo divne energije, slobode, iskazivanja. Što sam svim onim divnim dušama poklonila oproštaj, kao i sebi. Što si nas vodila tako suptilno a opet tako direktno. Hvala Bogu u tebi, što se sve ovo spustilo i što na ovako divan način služiš. Mnogo mi je značila svaka meditacija.