Besplatnu konsultaciju

To je uvodno, kratko upoznavanje i prilika da se osetimo. Da vidimo da li smo kompatibilni. Da li vi osećate da želite sa mnom proći kroz proces povratka sebi, kao i ja da bih osetila da li mogu da vam pomognem na tom putu. Razgovor je oko pola sata, koliko je potrebno da se prepoznamo i uskladimo ili ne. Biće mi zadovoljstvo da jedan deo vas u tom razgovoru osvestim i oslobodim, kao što znam da će svako od vas probuditi neki novi deo u meni. Svi smo mi povezani nevidljivim nitima, ako ste osetili potrebu da se čujemo to je znak da i treba da se čujemo.

Za zakazivanje konsultacije pišite na mailu ljubavjeresenje@gmail.com Da zajedno rešimo ono što je spremno da se reši, da uvidimo ono što je spemno da se uvidi i da se oslobodi ono što je spremno da se oslobodi.PEAT seansu

Ako si spreman da kreneš sebi u susret, da osvestiš neosvešćeno i oslobodiš zarobljeno čekam te. PEAT seansa je transformacionog karaktera, posle nje više nećete biti ista osoba. Bićete rasterećenija, svesnija osoba koja će znati šta želi i šta je kočilo do tad.

Poželjno je da se pre toga čujemo na konsultaciji, ali ako vam je nagod toliko jak da ste spremni za proces osvešćavanja, a vodjstvo vas je kristalno jasno uputilo na mene, to je to. Svako od nas ima svoj lični kod koji se poklapa i lako uskladjuje sa odredjenim ljudima. Meni će doći ljudi koji žele da reše ono što sam rešila u sebi jer energija prepoznaje ko može da osvesti unutrašnji lek. Svako biće je vodjeno Višim bićem intuitivno i ne postoji slučajnost jer svi smo mi vodjeni jedni do drugih. Sa razlogom vas je put naveo ovde, otkrijte zašto. OVDE možete pročitati više o PEAT tehnici, šta je ona, kako deluje kao i utisci klijenta. A na mailu ljubavjeresenje@gmail.com možete zakazati svoju seansu.

Radionica

Svaka od radionica se radi u manjim grupama jer je intenzivna i zahteva posvećenost, individualni rad, rad u paru i u grupi, kao i grupnu meditaciju budjenja svesnosti. Tako da ako osetite da želite da prodjete kroz radionicu rezervišite mesto na vreme. Pravo vreme je kada osetite da je to ključ za neka zaključana vrata koja čak ne možete ni da vidite. Više o radionicama možete pročitati OVDE.

OVDE možete pročitati utiske sa radionice.

Moguće je proći kroz proces radionice i individualno online, samo treba to da naglasite. Za rezervaciju mesta isto pišite na mail ljubavjeresenje@gmail.com